Witstaart

projecten

Stalrooster-Satelietmeubels-Loerakker

KANTOOR, SHOWROOM EN MAGAZIJN QUALITY CALF

Opdrachtgever

Locatie 

Opleverdatum

Oppervlakte

Aard

Functie


Ontwerpfasen

Quality Calf

Ruurlo

juni 2023

150 m2

nieuwbouw

kantoor, showroom, 

magazijn

SO, VO, DO, TO, UO

W-outline

Deze specialist in de jongveeopfok ging van de keukentafel als werkplek naar een nieuwe bedrijfshal op het industrieterrein. Waar we opnieuw een keukentafel als werkplek hebben gemaakt.

 

 

We ontwikkelden een sterk ruimtelijk en conceptueel ontwerp, waarbij voorop stond dat de nieuwe ruimte een visitekaartje voor Quality Calf moest worden. 

Dat hebben we vertaald in een representatief, gastvrij kantoor die de agrarische sector weerspiegelt: Voor degene met oog voor detail is deze plek een ware ontdekkingstocht naar elementen die hun oorsprong vinden op de boerderij. Maar dan wel net even anders toegepast.

(Her)gebruikte items zijn: een oude melktank, jute, stalroosters, melkglazen, melkstel, voerhekken. 

 

Voor Quality Calf maakte we het complete ontwerp, van concept tot en met de technische uitwerking en bouwbegeleiding. Dat gaf ons de mogelijkheid om alles tot in detail te bedenken, te tekenen en te zorgen dat het in de uitvoering nog beter werd dan bedacht. Met heel veel unieke details en objecten.

 

Dit bedrijf staat voor duurzame oplossingen, innovatieve producten en maatwerk. Precies dat wat wij belangrijk vinden. Door een intensieve wisselwerking tussen ontwerp en opdrachtgever tilden we dit ontwerp dan ook samen naar een hoger plan samen.