Witstaart

projecten

Witstaart-Architectuur-Interieur-01
KANTOOR WITSTAART

Office with a view

W-outline

Op kantoor moet je vooral goed je werk kunnen doen. Wij vinden dat het er ook gezellig moet zijn en dat is goed gelukt bij onze eigen werkplek.

Deze oude zolder hebben we omgetoverd tot ons eigen kantoor. Je komt binnen door een luik in de vloer met daaraan een contragewicht, net als vroeger toen het nog hooizolder was. Daarmee is meteen de toon gezet: De bestaande ruimte en historie van de boerderij zijn leidend voor de indeling en sfeer.

 

Daar waar we de meeste tijd doorbrengen hebben we veel glas en een naadloos werkblad gemaakt. Wat worden we er elke dag gelukkig van om hier te beginnen met een kop koffie en een weidse blik over de velden.

In dezelfde eigentijdse, industriële stijl zijn ook de binnenpui en stalen kasten gemaakt, eigenhandig door Wilfred. In groot contrast daarmee zijn de andere meubels.
‘Hergebruik uit grootmoeders tijd’: Voor de wandkast hebben we de zaag gezet in een aantal ‘gratis op te halen’ buffetkasten. Even puzzelen en alle benodigde functies hebben hierin een plek gekregen. De keuken-/vergadertafel is gemaakt van een oude planken vloer uit de boerderij en ook het kleed is er één uit de oude doos.

 

 

Mooie materialen, zichtbare historie gecombineerd met eigentijds en een heldere indeling. Een unieke werkplek die volledig weerspiegelt waar wij voor staan, zo hoort een werkplek te zijn vinden we.